Op zoek naar een vrieskast, een koud kunstje?

Op zoek naar een mooie, nieuwe vrieskast. Ik wil graag een ruime vrieskast met lades, in een hoog, staand model. Hij moet in de kelder, waar het niet kouder wordt dan 10 graden. Het is belangrijk om erop te letten dat hij dit aankan. Veel vriezers en ook koelkasten werken niet naar behoren bij temperaturen onder de 10 graden. Let hier dus op bij aanschaf.

Het Energielabel is ook iets om op te letten als je een beetje energiebewust bent. Vroeger zat je goed met een A+, maar vandaag de dag moet je toch zeker een A++ kopen. Ook belangrijk voor mij: ***no frost***. Niet elke paar maanden je diepvries moeten ontdooien vind ik toch wel fijn.

Met deze eisen/wensen ga ik op zoek.  Het merk maakt me niet zoveel uit; de hoogte is wel belangrijk aangezien hij in de kelder komt die nauwelijks 2 meter hoog is. 700 euro is zo’n beetje de bovengrens, de inhoud is uiteraard ook van belang.

Ik besluit uiteindelijk voor een A+++ model te gaan van Bosch. Deze voldoet aan al mijn wensen, kost nog net geen 700 euro en er is op dit moment ook nog een cashback actie op van 75 euro! Met 286 liter is hij voor ons drietjes groot zat. Een invriescapaciteit van 22 kg is voldoende, geluidsniveau van zo’n 40 dB is acceptabel, zeker in een kelder. Hij beschikt ook over een snel invriezen functie, deze wordt automatisch ingeschakeld als dit nodig is. IJsblokjes maken is makkelijk door de IceTwister. De indeling is flexibel en hij heeft LED verlichting aan de binnenzijde, temperatuurweergave. Bij een storing blijven je etenswaren 25 uur goed. De vriezer kan met de zijkant tegen een wand geplaatst worden, de deur kan dan nog steeds helemaal geopend worden.

Plaats een reactie