Een nieuwe tablet kopen

Een tijdje terug ging mijn oude tablet kapot. Nou was ik daar toch al niet zo blij mee, want die was langzaam. En écht langzaam. We hadden hem meegenomen op vakantie voor ons zoontje om toch zijn vertrouwde filmpjes te kunnen kijken. Helaas, dat ging anders.

Eenmaal weer thuis ging ik dus op zoek naar een andere tablet, een grotere (de oude was maar 7 of 8 inch), een snellere, maar nog steeds eentje van maximaal 150 euro. Tenslotte is die maar “voor erbij”.

Na wat zoekwerk uitgekomen bij de Lenovo Tab E10.

Een tablet van een goed merk, voor een goede prijs die een recente versie van Android draait, want dat vond ik erg belangrijk. Het geheugen is 16 GB, maar dat is uit te breiden via een microSD kaartje. Dolby Atmos zorgt voor goed geluid. Het beeld blijft vanuit elke hoek goed.

De prijs is zéér redelijk te noemen. Voor dat bedrag krijg je over het algemeen veel oudere en/of kleinere tablets van onbekende(re) merken, die oude Android versies draaien.

Kortom: Als je niet al te veel eisen stelt aan een tablet en er geen fortuin aan uit wilt geven is dit zeker een goede keus

ComputerComputer

Plaats een reactie